Adverteren

TopCamper magazine is hét lifestyle magazine in Nederland dat zich specifiek richt op campers en de belevingswereld daar omheen. Onze lezers genieten van de camper en alles wat daarmee te maken heeft.

In TopCamper magazine bieden wij u de mogelijkheid om, naast een reguliere advertentie, ook betaalde redactie te plaatsen. Deze advertorials of editorials genereren een veelal hogere respons dan een normale advertentie.

Advertorials / Editorials
Tarieven voor een advertorial (redactioneel artikel) zijn gelijk aan de advertentietarieven. U levert zelf de tekst en eventuele foto’s aan. Wanneer u dit wenst kunnen wij redactie en fotografie voor u verzorgen. Hiervoor wordt een toeslag in rekening gebracht afhankelijk van de gewenste inspanning (alleen mogelijk op 1/1 paginaformaat).

De mediakaart is op aanvraag verkrijgbaar.

Distributie
TopCamper magazine wordt verspreid onder bezoekers van camperbeurzen, meetings, klanten/relaties van toonaangevende camperdealers, kopers van hoogwaardige lifestyleproducten, in wachtruimtes van advocaten, notarissen, medische instellingen, bij golfresorts, autobedrijven, hotels, restaurants, wellnesscentra, eigenaren van luxe zeil- en motorjachten, enz.

Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden. Stuur hiervoor een e-mail naar: verkoop@top-camper.eu

Extra exemplaren TopCamper magazine
U kunt extra exemplaren van TopCamper magazine ontvangen tegen een gereduceerd tarief.